Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/siatech1/public_html/columbodromtgfrumos.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/siatech1/public_html/columbodromtgfrumos.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/siatech1/public_html/columbodromtgfrumos.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Regulament – Columbodrom Diamond Pigeon Tg-Frumos

Regulament Columbodrom Diamond Pigeon

Capacitate columbodrom 1600 locuri

Inscriere porumbei: 1 martie – 31 mai

Taxa de participare

  • 60 Euro / Porumbel; Se poate participa cu minim 2 porumbei
  • Nu se percepe taxa de activare
  • Numarul maxim de porumbei care pot fi adusi de un crescator este nelimitat
  • La fiecare echipa de 5 porumbei se va putea inscrie 1 porumbel gratis
  • Platile in lei vor fi calculate la cursul valutar din ziua inscrierii
Crescatorii trebuie să respecte următoarele condiții privind porumbeii inscrisi: – să fie vaccinați impotriva paramixovirozei, – sa fie insositi de pedigree si taloane de proprietate in ziua predarii la columbodrom. – sa aiba inele din anul 2019 omologate, indifferent de federatie.

Porumbeii vor primi senzor si vor fi inregistrati in calculator in cel mult 3 zile de la data primirii la columbodrom, totodata li se va aplica un sticker alb peste inel, pentru a evita discutiile de Favorizare a unor porumbei sau crescatori.

Pentru inscrieri crescatorii trebuie sa achite minim 50 E avans pentru a fi luati in evidenta, iar pana la prima etapa de concurs sa plateasca integral. Antrenamentele si concursurile vor putea fi urmarite online prin sistemul Benzing Live. Traseul masinii si locul de lansare va putea fi urmarit prin gps.

În caz de forță majoră (epidemii, gripă aviară sau vreme nefavorabilă) organizatorii își rezervă dreptul de a modifica antrenamentele și concursurile (data lansării).
Organizatorii își asumă responsabilitatea pentru asigurarea celor mai bune condiții: – hrană; – tratamente (inclusiv vaccinare paramixoviroză, adeno coli, variola); – antrenamente și securitate pentru porumbeii angajați. – imagini live prin sistemul de camere instalat in columbodrom (16 camere de supraveghere cu vizionare 24/7)

Festivitatea de premiere va avea loc în ziua în care se va desfășura etapa finală.

In cazul in care se vor pierde porumbei pana la inceperea antrenamentelor, acestia vor putea fi inlocuiti de catre crescator inainte de inceperea antrenamentelor (in cazul in care va exista suficient timp). La data de 1 iunie se va face un inventar al porumbeilor si porumbeii lipsa vor putea fi inlocuiți in anul urmator.
Asul este calculat automat de benzing pe baza vitezei medie de zbor
Toti porumbeii sositi la etapa vor fi vanduti prin licitatie online 40% din pretul de vanzare va reveni crescatorului si 40% columbodromului 20 % siteul de licitatie. Cine nu trimite pedigree-ul, nu beneficiază de prețul licitației.

Porumbeii scosi la licitatie care nu s-au vandut, vor putea fi cumpărați cu suma de 20 euro de către proprietar în termen de 5 zile de la licitație. In caz că rămân nerevendicați după termenul de 5 zile, aceștia intră în proprietatea columbodromului.